Helpota sisäänpääsyä tilaamalla palveluautomaatti Tuusulasta

Kysy palveluautomaateista
AutoDr-yrutyslogo

AutoDr Oy Tuusulasta toimittaa palveluautomaatit, eli erilaiset sisäänpääsyautomaatit, tapahtumaportit ja jonojenpurkuautomaatit yrityksille Uudellamaalla ja muualla Suomessa. Palveluautomaattien mahdollisuudet ovat monet. Anna meidän tuoda teknologiaa helpottamaan arkeasi. Räätälöimme ratkaisun, joka tukee juuri sinun liiketoimintaasi.

Uuden teknologian avulla parempaa palvelua

Meille AutoDr Oy:ssä asiakas on tärkein ja haluamme tehdä myös sinun yrityksesi asiakkaan palvelukokemuksesta nopean, helpon ja edullisen. Tietotekniikan kehitys on avannut ja avaa jatkuvasti uusia mahdollisuuksia. Me olemme apunasi, kun haluat ottaa teknologian hyödyt käyttöösi asiakaskokemuksen ja liiketoimintasi kehittämisessä.


Olemme toteuttaneet eri toimialoille ympäri Suomen – Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa vain muutamia paikkakuntia mainitaksemme – ratkaisuja, jotka tekevät asioinnista miellyttävämpää. Ratkaisuihin kuuluvat esimerkiksi tilojen ja tapahtumien sisäänpääsyautomaatit, itsepalvelumaksulaitteet lounasravintoloissa ja -kahviloissa sekä huoltoasemilla. Mahdollisuudet ovat liki rajattomat. Sinä tunnet liiketoimintasi ja asiakkaidesi tarpeet, me tuomme teknologian avuksesi ja räätälöimme juuri sinun yrityksellesi sopivan ratkaisun yhdessä sinun kanssasi. 


Toimimme tiiviissä yhteistyössä luotettujen yhteistyökumppaneidemme kanssa. Luotamme palvelujen ja laitteiden tuottajissa tunnettuihin toimijoihin. Voimme siis toteuttaa vaativiakin ratkaisuja tämän päivän liiketoiminnan tarpeisiin.

Sisäänpääsyautomaatit poistavat jonot

Perinteisessä miehitetyssä sisäänpääsyssä esimerkiksi tapahtuma-alueelle maksuprosessi on aina pullonkaula ja jonoja pääsee muodostumaan. Jonojen muodostumista voi kuitenkin ehkäistä automatisoimalla sisäänpääsyn. Sisäänpääsyautomaatti on maksupäätteellä varustettu portti, jossa asiakas pääsee sisälle suoritettuaan maksun. 

Sisäänpääsyautomaatteja voi käyttää lukuisissa eri ympäristöissä, kuten buffet-lounasravintoloissa, museoissa, messuilla ja konserteissa. Olemme jo poistaneet usean lounasravintolan ja tapahtumajärjestäjän jonot automaateillamme. 


Ota yhteyttä. AutoDr Oy Tuusulasta tuo palveluautomaatit avuksesi Uudellamaalla ja koko Suomessa.