Myynti- ja vuokrausautomaatit Tuusulasta kaikille toimijoille Suomessa

Kysy lisää automaateista
AutoDr-yrityslogo

AutoDr Oy on vuokraus- ja myyntiautomaattien laaja-alainen toimittaja Tuusulasta. Palvelemme jo useita yritysasiakkaita Uudellamaalla ja eri puolilla Suomea. Myynti- ja vuokrausautomaattien avulla yritys voi ottaa kaikkein nykyaikaisimman teknologian avukseen ja automatisoida tavanomaisia myynti- ja vuokraustilanteita, kuten lipunmyyntiä tai peräkärryjen vuokrausta. Meillä on tarjota useita valmiita ratkaisuja, joita jo lukuisat tyytyväiset asiakkaat käyttävät. Tarvittaessa räätälöimme juuri sinun yrityksellesi sopivan ratkaisun.

Myyntiautomaatti hoitaa yksinkertaiset myyntitapahtumat vaivatta

Onko henkilökunnallasi kädet täynnä töitä? Tuntuvatko jonot hiertävän asiakkaitasi ruuhka-aikaan? Haluatko tarjota hyvää ja helppoa asiakaspalvelua kellonaikaan katsomatta? Myyntiautomaatilla voit myydä yksinkertaisia tuotteita ja palveluja sitomatta henkilökunnan käsiä myyntitapahtumaan.


Myyntiautomaatteja löytyy jo useilta suomalaisilta yrityksiltä, jotka ovat tarttuneet tähän teknologian mukanaan tuomaan, yrittäjän ja asiakkaan arkea helpottavaan ratkaisuun. Lipunmyyntiautomaatit, kahviautomaatit tai välipala-automaatit ovat vain esimerkkejä siitä, mitä meillä on tarjolla. Ottaisitko käyttöön jo lukuisia tyytyväisiä asiakkaita palvelevan ratkaisun? Tarvittaessa räätälöimme juuri sinun liiketoimintaasi tukevan itsepalvelulaitteen, halusitpa myydä sitten esimerkiksi konserttilippuja tai kottikärryjä.

Vuokrausautomaatit auttavat nykyaikaistamaan palveluita

Perinteisesti vuokraus- tai lainaustapahtumat on hoidettu kasvokkain yrityksen henkilökunnan kanssa. Myös nämä tapahtumat voidaan automatisoida. Mahdollisuudet ovat liki rajattomat.

Perinteisesti esimerkiksi huoltoasema vuokraa peräkärryjä siten, että henkilökunta hoitaa vuokraamiseen liittyvät paperityöt, maksut ja avainten luovutukset. Asiat voi tehdä myös toisin ja säästää henkilökunnan aikaa. Samalla asiakkaille tarjoutuu mahdollisuus asioida helposti kellonaikaan katsomatta. Vuokrausautomaatti hoitaa vuokraustapahtuman säntillisesti 24/7.