Valmiit ja räätälöidyt itsepalvelulaitteet Tuusulasta koko Suomeen

Tiedustele lisää itsepalvelulaitteista
AutoDr-yrityslogo

AutoDr Oy Tuusulasta tarjoaa useita valmiita tai vaihtoehtoisesti räätälöityjä itsepalvelulaitteita yrityksille Uudellamaalla ja muualla Suomessa. Olemme toteuttaneet jo useita erilaisia itsepalveluratkaisuja, kuten autojen vikatestausautomaatteja, erilaisia myynti- ja vuokrausautomaatteja ja palveluautomaatteja, jotka toimivat esimerkiksi sisäänpääsyporttina tapahtuma-alueelle tai mahdollistavat lounaan itsepalvelumaksamisen.

Automaatit palvelevat vaikka vuorokauden ympäri

Itsepalvelulaitteiden avulla voidaan automatisoida yrityksen jo olemassa olevia toimintoja tai tuoda palveluvalikoimaan lisää kuluttajia tyydyttäviä palveluita. Itsepalvelulaitteet ovat erinomainen keino kehittää yrityksen liiketoimintaa ja lisätä kassavirtaa ilman suuria riskejä ja investointeja. 

Automaatit ovat hyvin kustannustehokas ratkaisu, joilla voidaan tehostaa henkilöstöresurssien käyttöä tai jopa säästää niissä. Itsepalvelulaitteet ovat asiakkaiden käytettävissä kellonaikaan katsomatta, ilman että se sitoo yrityksen olemassa olevaa henkilökuntaa tai edellyttää lisähenkilökunnan palkkaamista.

Automaatit palvelevat asiakkaita väsymättä vaikka 24/7. Ne kohtelevat asiakkaita tasapuolisesti esimerkiksi kieleen katsomatta. Itsepalveluautomaatit voidaan ohjelmoida toimimaan kaikilla halutuilla kielillä. Ne voivat olla apuna lisämyynnin saamisessa myös siten, että ne tarjoavat asiakkaille itsepalvelutapahtuman ohessa muitakin tuotteita tai mainoksia.

Itsepalvelulaitteet toimivat nopeasti ja vähentävät jonoja. Automaatteja voi hyödyntää ruuhkatilanteiden selättämiseen sekä sisällä yrityksen liiketiloissa että ulkona.

Asiakas saa välitöntä palvelua jonottamatta

Itsepalvelulaitteet tekevät kuluttajan asiointikokemuksesta miellyttävän. Asiakas ei joudu jonottamaan, kun automaatti hoitaa asiakkaat tasaiseen tahtiin, eikä jonoja välttämättä pääsee syntymään.


Automaatit myös purkavat jonon kuluttajan edestä tasaisen tehokkaasti. Kuluttajalle itsepalveluautomaatti tarjoaa nopeaa asiointia – juuri siihen vuorokaudenaikaan, kun hän haluaa. Automaatit ovat helppokäyttöisiä ja niiden käyttökynnys on matala, varsinkin ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Tyytyväinen asiakas palaa käyttämään automaattia!

Kun automatisoit, me autamme!

Yrityksemme on laaja-alainen itsepalveluautomaattien kehittäjä. Olemme toteuttaneet lukuisia erilaisia itsepalvelulaitteita useille eri aloille täältä Tuusulasta käsin koko Suomeen. Autojen vikatestauslaitteet, lippujen myyntiautomaatit, peräkärryjen vuokrausautomaatit, festarialueiden sisäänpääsyportit ja kuntosalien kulunvalvontajärjestelmät ovat hyviä esimerkkejä tuotteistamme – ja me räätälöimme lisää yrityksesi tarpeet huomioiden. Kun automatisoit, me olemme valinta numero yksi.

Lue lisää autojen vikatestauksesta