Autojen vikatestausautomaatit Tuusulasta

Ota yhteyttä vikatestauksesta
AutoDr-yrityslogo

AutoDr Oy Tuusulasta toimittaa autojen vikatestausautomaatit, joiden avulla asiakas voi tehdä autolleen korjaamotasoisen sähköisen vikatestauksen helposti milloin vain. Tällä hetkellä olemassa olevissa autojen vikatestausautomaateissa tehdään jo kymmeniätuhansia testejä vuosittain. Kun haluat tuoda autojen automaattisen vikatestauksen osaksi palveluvalikoimaasi, AutoDr Oy auttaa!

Helpot, korjaamotasoiset vikatestaukset autoille

AutoDr Oy:n päätuote on autojen vikatestausautomaatti, jolla asiakas voi tehdä autolleen sähköisen, korjaamotasoisen vikatestauksen helposti milloin vain. Vikatestausautomaatti auttaa selvittämään vikavalon syyn, tekemään OBD-tarkastuksen ennen katsastusta ja testaamaan auton sähköjärjestelmät ennen auton ostoa. 

Vikatestausautomaatti antaa nopeasti vastauksia ongelmatilanteissa, kertoo korjauksen tarpeesta, auttaa välttämään uusintakatsastuksen jo ennakkoon ja vähentää riskiä auton ostossa. 

Vikatestausautomaatin käyttö on asiakkaalle todella helppoa: asiakas syöttää automaattiin autonsa rekisteritunnuksen ja seuraa näytön ohjeita. Automaatti tarjoaa mahdollisuuden myös vikakoodien poistamiseen ja nollaukseen. Automaatti on edullinen ja aina auki.

Järjestelmätesti

Korjaamotasoinen järjestelmätesti tehdään kaikille tuetuille järjestelmille. Tuemme yli 4000 automallia ja 54 000 erilaista järjestelmää.


Järjestelmätestissä käydään läpi muun muassa moottori, vaihteisto, turvatyynyt, jarrut ja mukavuusvarusteet.


Järjestelmätesti perustuu teknologiaan, joka on yleisesti käytössä suomalaisissa autokorjaamoissa.

OBD-testi

Eurooppalaisen standardin mukainen OBD-päästötesti lukee päästöihin liittyvät vikakoodit moottorista ja vaihteistosta. Testi tukee autoja vuodesta 2001. Samaa luotettavaa testausmenetelmää käytetään katsastusasemilla Suomessa ja Ruotsissa.

Suomessa autojen vikatestausautomaatteja on jo Motonetin motomaatti-palvelun yhteydessä. Motomaatilla asiakas tekee OBD- ja järjestelmätestin helposti ilman ajanvarausta. Motomaatista saa edullisesti myös muita pieniä mittauksia sekä asennuksia autoon. Vuosittain tehdään jo kymmeniätuhansia testejä ja asiakastyytyväisyys on hyvä. Tilaa asiakkaidenne käyttöön autojenvikatestausautomaatti Tuusulasta ja kilpaile hyvällä palvelulla esimerkiksi verkkokauppoja vastaan!


Mukavasti matkan varrella

Kysy lisää